Sisällön tarjoaa Blogger.

5x tänä viikonloppuna

by - 6.03.00


1. Perjantain BodyAttack eli viikon lempparijumppa. Niin huikea meininki, ryhmäliikuntaa parhaimmillaan! Ja ehdottomasti loistava tapa aloittaa viikonloppu. Tänä perjantaina oli miksattu ohjelma, vuosien takaisia biisejä. Nostalgiatunti siis!2. Jengi-ilta. Huikeita ihmisiä, hyvää ruokaa ja ihanan tanniinista punkkua. Pikkutunneille asti istuskelua, nauramista niin että poskiin sattuu, vanhojen aikojen fiilistelyä. Noiden ihmisten kanssa on kulutettu junnusta saakka arki-illat eri koulujen liikuntasaleissa koripallon parissa, mökötetty häviöistä ja pompittu ilosta aluefinaaleissa. Ostettu salaa laivan taxfreestä karkkia turnausreissulla, luistettu alkulämpästä ja oikaistu Vimpelin palloiluhallin takaa vaan koska ei jaksa hölkätä. Nykyään kolmosdirre sopii ihan hyvin, jalat hapottaa vähän liiankin ikävästi yhdenkin kokokentän puolustuksen jälkeen. Mutta vitsi, miten iloinen olen, että tämä laji on pysynyt vielä elämänmenossa mukana!


3. Tenttiinlukua eli sitä perus arkihömppää. Peppulihasten harjoittelua tuolia vasten, seisomalukupisteen puuttumisen kiroamista, kadonneen koulumotivaation etsimistä. Tai oikeastaan motivaation puuttumisesta huolimatta tiedon tunkemista päähän. Eipä se sinne hirveän tehokkaasti tartu, mutta yritetään nyt silti.


4. Sunnuntain lounas. Viimeisen vuoden aikana muodostunut tärkeä traditio, kotikotiin toteuttamaan keittiöinspiraatiota ja samalla jakamaan aikaa läheisten kanssa. Useita koemaistajia, heh. Tänä sunnuntaina olisi vuorossa jotain aasialaista, katkarapuja, inkivääriä... Meitsin keksittäväksi jäi vielä jälkkäri, jotain tuhtia on toiveeksi esitetty!


5. Käsitöitä. Viikko ollut sen verran kiireinen, etten ole ehtinyt tuota addiktoivaa harrastusta toteuttamaan. Tämä lauantai-ilta olkoon siis rauhoitettu jollekin sopivan simppelille Netflix-leffalle, isolle teekupille ja hissun kissun etenevälle harmaalle villatakille (stay tuned!).

Sellaisia paloja viikonlopusta. Miltä viikonloppu siellä ruudun toisella puolella näyttää?

- Mari

You May Also Like

0 kommenttia

Instagram